VITAMINOTEKA

Pun je svijet divota koje nam mogu pomoći da budemo zdravi, sretni i poletni. Upoznaj ih i koristi za svoje (i opće) dobro!
 

Pčela matica rađa se kao obična pčela radilica, a kraljicom postaje zahvaljujući hrani koju jede samo ona - matičnoj mliječi. Od davnina je na glasu kao jedan od najboljih životnih eliksira koji održava zdravlje i ljepotu, štiti od infekcija, povećava izdržljivost i energiju - a zimi je matična mliječ supevažna zbog jačanja imuniteta!

L-arginin jedna je od mnogih aminokiselina koje tijelu trebaju za ispravan rad. Djeluje na dva načina: pretvara se u dušikov oksid čime širi krvne žile te pomaže tijelu u izgradnji bjelančevina. Stoga je koristan u čitavom nizu stanja - od zdravlja srca i bolova u prsima do izgradnje mišića, iscjeljivanja rana i jačanja muške plodnosti.

Kad se smanji proizvodnja estrogena i započne perimenopauza, većina žena ima neugodne simptome poput navala vrućina, nesanica, noćnih znojenja, suhoće rodnice i promjena raspoloženja. Kako nam tu pomažu vitamini - i koji?

Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti